‘Somertijd Reanimatiedag’ ook in Nieuwegein

Op zaterdag 2 juni organiseert de Radio 10-middagshow ‘Somertijd’ in samenwerking met het Rode Kruis de allereerste editie van de ‘Somertijd Reanimatiedag’. Onder het motto ‘door een uur te geven, red je een leven’ worden die dag door héél Nederland speciale reanimatieworkshops gegeven.

In Nieuwegein vindt de dag plaats bij EHBO BHV Midden Nederland aan De Liesbosch 56. Binnen één uur leren bezoekers de basis van het reanimeren en kunnen zij daarmee een leven redden in een noodsituatie.

Rob van Someren roept iedereen op voor de korte reanimatieworkshops, die worden gegeven door instructeurs van het Rode Kruis. Somertijd komt op zaterdag 2 juni tussen 12.00 uur en 15.00 uur live vanuit Panama in Amsterdam. Naast verschillende één uur durende workshops ontvangt Rob experts, treden artiesten op en zijn enkel nummers met 100 bpm te horen.

AANMELDEN
Om je aan te melden voor de ‘Somertijd Reanimatiedag’, vul je dit formulier in. Op de kaart zie je op welke locaties je terechtkunt voor de cursus. Je kunt je inschrijven tot vrijdag 25 mei 19.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!