Soep & Cultuur met: Trio Triest

Op zondag 28 oktober aanstaande om 16.00 uur treedt Trio Triest op met smartlappen. Trio Triest is voortgekomen uit het vroegere trio Café de Hoop. Zij wonnen zo’n 20 jaar geleden regelmatig prijzen bij het toenmalige Nieuwegeinse Smartlappenfestival.

Zanger en mede-tekstschrijver Ad Elbertse, een geboren Vreeswijker, kwam door het meespelen met de musical Ja zuster, nee zuster in contact met Judith Spithoven en John Oostrom uit IJsselstein. Met hen durft Ad het met veel plezier aan om de liedjes van toen weer voor publiek te zingen. Judith zingt en schrijft ook en John is de accordeonist.

Zij zingen hoofdzakelijk zelfgeschreven smartlappen, waarbij de glimlach ook zeker niet vergeten wordt! De liedjes gaan o.a. over een depressieve toiletjuffrouw, een smoorverliefde zeeman, een mislukte overwintering in Spanje, kortom, voor elk wat wils.

De refreintjes liggen makkelijk in het gehoor en kunnen uit volle borst meegezongen worden door het publiek. Op zondag 28 oktober treden zij van 16.00 uur tot 17.00 uur op in het dorpshuis Vreeswijk. Daarna kunt u genieten van een heerlijk kop soep. Kosten: entree 2,- euro. Kop soep 2.50 euro.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren