Snoeigroep Galecop gaat weer aan het werk

Op zaterdag 26 oktober gaat de snoeigroep Galecop er weer een leuke dag van maken om het aangezicht van Galecop wat te verbeteren. Deze keer gaat de snoeigroep waarschijnlijk aan de slag aan de Galecopperdijk. Op dit moment is nog niet bekend welk gedeelte geknot gaat worden.

De snoeigroep Galecop kan nog steeds mensen gebruiken die ook een bijdrage willen leveren aan hun wijk en tevens een leuke dag buiten willen doorbrengen.
Ook mensen die snoeien te zwaar vinden zijn van harte welkom, want er is genoeg te doen. De takken moeten weggesleept worden zodat deze door de gemeente opgehaald kunnen worden. Niet onbelangrijk: tussen de middag staat er erwtensoep klaar voor de harde werkers. De snoeigroep Galecop is een initiatief van Stichting Wijkoverleg Galecop. Opgeven en meer informatie kan bij Wijkoverleggalecop@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren