Snoeigroep Galecop gaat weer aan het werk

Op zaterdag 29 oktober 2011 gaat de snoeigroep Galecop de knotwilgen langs de Galecopperdijk weer onder handen nemen. ’s Morgens wordt eerst het zwaardere snoeiwerk gedaan. Na de lunch wordt onderhoudswerk gedaan, dat wil zeggen dat de uitlopers aan de stammen weggehaald worden.

De snoeigroep kan nog steeds enthousiaste Galecoppers gebruiken die ook een bijdrage willen leveren aan hun wijk en een gezellige dag buiten willen doorbrengen. Ook wie het niet ziet zitten om daadwerkelijk te knotten is welkom. De geknotte takken moeten naar de weg gesleept worden zodat de gemeente deze makkelijk in kan laden. Niet onbelangrijk: tussen de middag staat natuurlijk weer de vertrouwde erwtensoep klaar voor de harde werkers. De snoeigroep Galecop is een initiatief van Stichting Wijkoverleg Galecop. Opgeven en meer informatie kan via e-mail bij: wijkoverleggalecop@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Snoeigroep Galecop gaat weer aan het werk

Op zaterdag 12 maart 2011 gaat de snoeigroep Galecop de knotwilgen langs de Galecopperdijk weer onder handen nemen. ’s Morgens wordt eerst het zwaardere snoeiwerk gedaan. Na de lunch wordt onderhoudswerk gedaan, dat wil zeggen dat de uitlopers aan de stammen weggehaald worden.

De snoeigroep kan nog steeds enthousiaste Galecoppers gebruiken die ook een bijdrage willen leveren aan hun wijk en een gezellige dag buiten willen doorbrengen. Ook wie het niet ziet zitten om daadwerkelijk te knotten is welkom. De geknotte takken moeten naar de weg gesleept worden zodat de gemeente deze makkelijk in kan laden. Niet onbelangrijk: tussen de middag staat natuurlijk weer de vertrouwde erwtensoep klaar voor de harde werkers. De snoeigroep Galecop is een initiatief van Stichting Wijkoverleg Galecop. Opgeven en meer informatie kan via e-mail.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren