Snelheidsovertreding en gestolen auto aangetroffen in Nieuwegein

Het verkeershandhavingsteam van eenheid Midden-Nederland heeft woensdagavond 19 april twee verdachten uit Frankrijk aangehouden voor het rijden in een gestolen auto. Zij vielen op door hun snelheid waarop ze werden gecontroleerd. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

Het verkeershandhavingsteam hield omstreeks 20.30 uur een snelheidscontrole op de Rijksweg A2 bij Nieuwegein. Tijdens deze controle werd bij een passerende voertuig een snelheid gemeten van 141 km/u daar waar 100 km/u is toegestaan. De bestuurder en inzittende, 29- en 34 jaar en beide afkomstig uit Frankrijk, werden staande gehouden. Tijdens de staande houding bleek dat auto waarin ze reden als gestolen stond gesignaleerd. Hierop zijn beide inzittenden aangehouden. De gestolen auto is door de politie in beslag genomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren