Snel je huis inrichten: 3 tips!

Zoek jij naar manieren om snel je woning in te richten? Bijvoorbeeld omdat je binnenkort gaat verhuizen en weinig tijd hebt om alle kamers van top tot teen in te richten? Of omdat je nog helemaal niet over een inboedel beschikt, maar je wel een woning gevonden hebt waar je snel kunt intrekken? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om het inrichten van je woning een stuk sneller en gemakkelijker te maken. We laten ze graag aan je zien, dus schrijf je even mee?

Complete badkamer en keuken kopen
Wist je dat je veel ruimtes in je huis in zijn volledigheid kunt kopen? Denk bijvoorbeeld aan een complete badkamer of een complete keuken. Deze koop je dan inclusief al het sanitair en de apparatuur, zodat je hier zelf niet meer naar om hoeft te kijken. Als je het goed afspreekt met de leverancier kunnen ze het direct na aflevering ook plaatsen. Het enige voorwerk wat hiervoor nodig is, is dat je de afmetingen helder hebt en dat je precies weet wat je precies nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan één of twee waskommen in de badkamer en een grote oven of slechts een combimagnetron in de keuken. Als je wensen helder zijn kun je al snel een complete badkamer of keuken aanschaffen. Neem eens een kijkje op Sanitairpakket voor een mooie badkamer!

Kies voor kleur op de muur
Je hoeft niet je hele huis te decoreren om het een thuis-gevoel te geven. Met wat mooie verfkleuren op de muur kom je ook al een heel eind. Wellicht heb je geen zin om allemaal schilderijen op te hangen of om bijzettafeltjes met decoraties te kopen. Je kunt ook gewoon die muur in je woonkamer een felle kleur schilderen en er een grote plant voorzetten. Dat scheelt een hoop geklus!

Scoor alles online
Je kunt eigenlijk alles gemakkelijk online kopen. Als jij echt niet van woonboulevards houdt en je shoppen voor meubilair verschrikkelijk vindt, shop dan alles online. Kijk of je al het meubilair in een bepaald tijdsbestek kunt laten afleveren, bijvoorbeeld tijdens jouw klus- en verhuisweek. Terwijl jij de laatste finishing touches aanbrengt, komt het ene na het andere bedrijf spullen afleveren. Zo hoef je er niet voor thuis te blijven en slokt het een stuk minder energie op. Je bent nu eenmaal toch al in je nieuwe woning aanwezig. Als je het lief vraagt kan het zomaar zijn dat de leveranciers alles direct op de juiste plek in huis zetten. Ideaal!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk