Sneeuwpret? Stuur onze redactie uw winterfoto’s

Amper bekomen van de schaatskoorts dient het volgende weerfenomeen zich aan: het wordt volgende week weer kouder met kans op sneeuw, en als het meezit heeeel veel sneeuw. Of Nieuwegein écht wit gaat kleuren, is nog maar de vraag. Niets is zo onzeker als het weer.

Na het weekend wordt het weer kouder. Vanuit de Noorse Zee stroomt er in de loop van het weekend heel koude lucht. Die komt langzaam naar ons toe, en vanaf maandag gaan de middagtemperaturen weer omlaag. Vanaf zee komen er dan winterse buien aan, om er natte sneeuw en hagel uit te duwen. Onweer behoort ook tot de mogelijkheden maar een pak sneeuw zeker ook. Reden om de fotocamera in de aanslag te houden en er mooie foto’s van te maken.

Onze redactie ontvangt graag mooie winterse foto’s die gemaakt worden in Nieuwegein. Heeft u al mooie schaatsfoto’s van afgelopen week? Stuur die dan ook alvast naar onze redactie. Zij zullen er een mooie pagina van maken op De Digitale Stad Nieuwegein en in De Digitale Nieuwegeiner, net zoals in 2019. Valt er maandag en dinsdag sneeuw? Dan zien we deze foto’s natuurlijk ook graag.

Stuur alles naar redactie@pen.nl of via onze schrijf mee pagina. Natuurlijk met een leuke beschrijving. De inzender met de leukste foto en beschrijving krijgt een lekker Glühweinpakket. Wij zitten klaar! Houd u de camera in de aanslag?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk