Smurfen overspoelen PLUS van Loon in Nieuwegein

Lolsmurf, Smurfin – wie kent ze niet? In de bioscoop draait de nieuwste Smurfenfilm: De Smurfen en het verloren dorp. Voor wie geen genoeg kan krijgen van deze leuke blauwe wezentjes zijn ze vanaf 2de paasdag, 17 april,  te sparen bij PLUS van Loon in Nieuwegein op winkelcentrum Nedereind. En ze kunnen overal opduiken, want deze Smurfen hebben een zuignapje om ze overal op te plakken: op je tafel, op de koelkast, op het frame van je bed… In totaal zijn er 24 blauwe karakters. Smurf ze allemaal!

Smurfactie
Bij PLUS ontvang je een zakje met gratis Smurf bij elke vijftien euro aan boodschappen.  Sparen gaat extra snel met de wekelijkse actieproducten. Elke week zijn er acht aanbiedingen, waarbij een extra zakje wordt weggegeven. In het zakje vind je een Smurf en op het zakje staat een spaarzegel gedrukt. Met deze spaarzegels kan je sparen voor een grote Smurfenknuffel van vijfentwintig centimeter. Voor tien spaarzegels en 4,99 euro kan je kiezen uit drie varianten: Smurf, Grote Smurf en Smurfin.

In het Smurfendorp leven alle Smurfen bij elkaar in paddenstoelenhuisjes. Ook deze Smurfen hebben hun eigen huisje bij PLUS. Ze kunnen namelijk bij elkaar bewaard worden in hun eigen verzamelalbum in de vorm van een paddenstoel. Deze is voor 1,99 euro verkrijgbaar.

Het verloren dorp
In de film ‘De Smurfen en het Verloren Dorp’ leidt een mysterieuze landkaart Smurfin en haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf naar het Verloren Dorp. Dat zorgt voor een spannende speurtocht door het Verboden Bos, vol wonderlijke wezens. De vraag is: vinden zij het geheimzinnige dorp voordat de gemene tovenaar Gargamel hen vindt?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk