Smart & Zo: dé voedingssupplementen groothandel

Het is niet altijd even gemakkelijk om je als winkelier of webshop met gezonde producten in Nieuwegein te onderscheiden. Een uniek assortiment is hierbij het startpunt. Daarom hebben wij deze week een tip voor alle ondernemers in de gezondheidsbranche: de voedingssupplementen groothandel Smart & Zo. Zij bieden unieke supplementen aan met een heilzame werking.

Unieke merken en producten
Smart & Zo is er speciaal voor ondernemers: webshops, drogisterijen, winkeliers en therapeuten. Binnen het assortiment van deze leverancier vind je diverse productcategorieën: supplementen, verzorgingsproducten, CBD, paddenstoelsupplementen, probiotica en gefermenteerde producten. Doordat het wat unieke producten zijn, is kennis bij deze producten essentieel. Hiermee kun je beter je klanten adviseren en eventuele teksten schrijven voor op de website. Daarom geven de medewerkers van Smart & Zo regelmatig (online) seminars of trainingen. Hier wordt je binnen een uur bijgespijkerd over de belangrijkste kenmerken en elementen van de supplementen. Ook hebben ze handige selling sheets die je kunt gebruiken als richtlijn.

Snelle en optimale service
Naast kennisdeling kun je nog meer qua service van deze groothandel verwachten:

● Op elk product zit een royale marge voor jou als retailer
● Exclusieve, unieke merken en producten van hoge kwaliteit
● Een snelle levering: voor 12.00 uur besteld is dezelfde nog dag verstuurd. Hierdoor heb je de producten vaak binnen 24 uur in je magazijn staan
● Geschikt voor grote én kleine bestellingen. Je kunt bij Smart & Zo al bestellen vanaf €100 en alle producten zijn los te bestellen
● Je zit nergens aan vast. Bestel wanneer het jou uitkomt en je hebt geen minimaal orderbedrag per jaar

Meer weten over de producten van Smart & Zo?
Wil jij meer weten over de producten van Smart & Zo of waar ze je mee kunnen helpen? Neem dan contact met ze op of bekijk hun website. Ze helpen je graag verder!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk