Smakelijke verrassing voor medewerkers St. Antoniusziekenhuis

Momenteel mag het NBC Congrescentrum gezien de huidige maatregelen alleen online bijeenkomsten faciliteren. Zij hebben hiervoor dan ook hun gehele locatie ingericht om dit uiteraard op een veilige manier en met de beste techniek te doen. Het betekent echter wel dat zij helaas geen gasten mogen ontvangen die normaal gesproken de grote zakelijke evenementen op de locatie bezoeken. Ondanks dat zij nog geen één dag dicht zijn geweest, onder andere vanwege de online events, is het wel een stuk stiller…

En laat nu net dat stil zitten niet in het DNA van het NBC-team voorkomen! Zodoende ontstond er een mooi idee. Een idee om de medewerkers van het St. Antoniusziekenhuis een hart onder de riem te steken met een smakelijke verrassing. Het zijn moeilijke tijden waar wij ons allen in bevinden en dat geldt zeker voor het zorgpersoneel waar de druk erg hoog is.

Omdat het NBC Congrescentrum het St. Antoniusziekenhuis en de mensen die er werken een warm hart toe draagt, is het keukenteam aan de slag gegaan. Maar liefst 880 huisgemaakte appel crumble taartjes waren het resultaat. Onder een post op Facebook van het St. Antoniusziekenhuis valt te lezen dat deze goed in de smaak vielen bij de aanwezige medewerkers!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk