Sluizenfestival voor Zeemans- en Shantykoren

Voor de zesde keer zal in Nieuwegein een Sluizenfestival voor Zeemans- en Shantykoren worden georganiseerd door zeemanskoor De Brulboei. Dit festival staat gepland op zaterdagmiddag 13 juni aanstaande en begint om 13.30 uur tot 17.30 uur in de Oude Sluis, midden in het oude dorp Vreeswijk. Toegang is gratis.

Aan het Sluizenfestival zullen diverse koren meedoen waaronder twee zeer bekende koren uit de regio. Het Shantykoor ‘Nootdweer’ uit Zeist en het zeemanskoor ‘De Vechtse Parlevinkers’ uit Maarssen. Ook het vrouwenkoor ‘De Dolle Diva’s’ uit Nieuwegein zal aanwezig zijn.

Om 17.00 uur wordt het festival afgesloten met een samenzang van alle dan nog aanwezige koorleden. Hierbij wordt uiteraard ook het publiek van harte uitgenodigd. Rondom de sluis staan de stoelen van de plaatselijke horeca al gezellig voor u klaar en ook de trappen rond de Oude Sluis kunnen prima als zitplaats functioneren. Uit Spakenburg zijn er weer diverse rokers van verse paling, zalm en makreel aanwezig om voor de juiste ambiance te zorgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren