Sluizenfestival voor zeemans- en shantykoren

Op zaterdagmiddag 22 juni a.s. van 13.30 uur tot 17.30 uur kunnen bewoners van Nieuwegein en omstreken tijdens het 4e Sluizenfestival genieten van zeemans- of Shantyliederen. Het festival vindt plaats op pontons in de Oude Sluis in Vreeswijk (Nieuwegein-zuid). Een openluchttheater midden in het oude schippersdorp Vreeswijk.

Heerlijk toeven langs de kaden, waar de stoelen van de plaatselijke horeca uitnodigend klaarstaan voor onze bezoekers. Uiteraard zijn ook de trappen daarvoor bijzonder geschikt. Naast het organiserende zeemanskoor de Brulboei zullen optreden: Het Visserskoor uit Spakenburg en Shantykoor Rotterdam. Tussendoor zal het vrouwenkoor ‘De Dolle Diva’s’ uit Nieuwegein een optreden verzorgen. Tussen 15.00 uur en 15.30 uur zingen zij smartlappen en levensliederen.

Het festival wordt inmiddels al weer voor de vierde keer georganiseerd door het zeemanskoor De Brulboei uit Vreeswijk in samenwerking met de Activiteitengroep Vreeswijk. Op deze zaterdag zal er vanaf ongeveer 12.00 uur een kraam staan voor een Spakenburgse visser. Daarin wordt vers gerookte paling, zalm en makreel verkocht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk