Sluiting woensdagavondspreekuur Servicepunt

Het woensdagavondspreekuur van het Servicepunt zorg en welzijn van MOvactor is vanaf 21 november 2012 gesloten. De vrijwilligers van het Servicepunt Zorg en Welzijn helpen inwoners van Nieuwegein vaak op weg in het grote aanbod van voorzieningen en instellingen op het gebied van zorg en welzijn. Daarbij is het van belang om contact te kunnen leggen met andere organisaties. Helaas is gebleken dat een avondspreekuur niet geschikt is omdat weinig organisaties ’s avonds bereikbaar zijn.

De inloopspreekuren blijven voortbestaan op: Maandagochtend van 09.30 uur tot 11.30 uur in het buurtcentrum Kerkveld aan het Kerkveld 63a en woensdagochtend van 09.30 uur tot 11.30 uur in het Stadshuis bij MOvactor op de tweede verdieping in kamer 2.18. Beide inloopspreekuren zijn tijdens de kerstvakanties gesloten.

De vrijwilligers kunnen u ondersteunen bij: het invullen van formulieren (o.a. huur- en zorgtoeslag) of het lezen en/of schrijven van moeilijke brieven – aanvragen van toeslagen, kwijtscheldingen, U-pas, schuldhulpverlening etc. – WAO/WIA/WW informatie – invullen van inkomstenbelasting en andere vragen over zorg, welzijn, wonen, activiteiten, etc.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk