Slotfestijn AHN Zomerfestival zaterdag 28 augustus 2021 met Dick Hegger

Het AHN Zomerfestival 2021 is bijna afgelopen maar niet voordat wij een schitterend slotoptreden krijgen van Dick Hegger. Met zijn gitaar, zijn warme stem en de mogelijkheid om gezellig mee te doen, mag u dit optreden ook niet missen op zaterdag 28 augustus 2021.

Dick Hegger neemt niet alleen zijn gitaar mee, ook zullen er liedteksten beschikbaar zijn voor wie zachtjes mee wil zingen. Gezellig komen luisteren mag natuurlijk ook. ‘Met elkaar luiden we deze editie van het AHN Zomerfestival 2021 uit en hopelijk gauw tot ziens bij een gezellige groepsactiviteit van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein’ aldus de organisatie.

De middag duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in het Petanquecentrum aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Kom gerust eens langs, schuif aan en ontmoet op deze manier ook andere inwoners van Nieuwegein. De organisatie vraagt wel om de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Aanmelden vooraf verplicht door een e-mail te sturen naar: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur op: 030 60 67 409. Is het vervoer een probleem, neem dan ook gerust contact op zodat de AHN samen met u naar een oplossing kan kijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk