Sloop oude Rabobank begonnen

Om de kantorenleegstand terug te dringen, stimuleert de gemeente Nieuwegein transformatie van leegstaande kantoren naar andere bestemmingen. In Nieuwegein hebben verschillende kantoorpanden inmiddels een andere functie gekregen, met name naar wonen. Beleggers, eigenaren, ontwikkelaars, maatschappelijke organisaties en corporaties hebben hiertoe initiatieven ingediend. En nog steeds komen nieuwe initiatieven binnen. Op basis van een goed verhaal denkt en werkt de gemeente mee om de transformatie mogelijk te maken. Meest recent is een initiatief neergelegd voor transformatie van de voormalige Rabobanklocatie naar appartementen.

Aan de Nedereindseweg 30 zal in de voormalig Rabobanklocatie een verscheidenheid aan appartementen worden ontwikkeld. Het project bevat 42 appartementen, bestaande uit drie bouwlagen. Inmiddels is de sloop gestart van het oude markante Rabobank kantoor. Het gebouw staat haaks op de Nedereindseweg en heeft een langgerekte vorm. Hierdoor ontstaat ruimte voor een ontsluitingsweg en parkeren op het terrein, ingebed in het groen. Het kunstwerk aan de voorgevel is veilig gesteld en zal verwerkt worden in het nieuw te bouwen complex.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren