Katern

Skipiste Nieuwegein wisselt van eigenaar

Skipiste Nieuwegein heeft sinds kort een nieuwe eigenaar. Na bijna 25 jaar heeft de oprichter van Skipiste Nieuwegein Mark van der Swaluw het skibedrijf verkocht aan Mark Snoeren. “Met Mark Snoeren (43) krijgt Skipiste Nieuwegein een eigenaar met veel passie voor de skisport en daarnaast zie ik zijn ondernemersmentaliteit maar ook de gezelligheid en gastvrijheid. Dit is wat Skipiste Nieuwegein nodig heeft” aldus Mark van der Swaluw.

Mark Snoeren is geen onbekende in Nieuwegein. Hij is al ruim 8 jaar actief in de Nieuwegeinse politiek voor de VVD. Na 25 jaar loondienst maakt hij deze bijzondere carrière switch. “Soms zijn er kansen in je leven die je simpelweg moet pakken. Dit is er zo één. Al jaren droom ik om zelf eigenaar te zijn van een sportbedrijf. En wat is dan mooier dan dit te kunnen doen in een sport die je passie heeft. Skipiste Nieuwegein, gelegen aan de Nedereindse plas te Utrecht, is in 1994 opgericht en heeft zich doorontwikkeld tot een volwaardig sportbedrijf waar in de winterperiode al vele kinderen de eerste keer op de ski’s stonden ter voorbereiding van de wintersport. Voorlopig zal er nog weinig veranderen. “Het seizoen is in volle omvang bezig. Nu grote veranderingen doorvoeren kan er voorzorgen dat we klanten niet de gewenste skibeleving kunnen geven. En een echte skibeleving is toch waar Skipiste Nieuwegein voor staat”, aldus Mark Snoeren.

In de toekomst worden veranderingen zeker niet uitgesloten. “De omgeving van de Nedereindse Plas is prachtig en biedt veel mogelijkheden om te recreëren en te sporten zowel in de winter als in de zomer. Daar wil ik op inspringen. Naast het tuben zullen andere activiteiten in de zomer worden ontwikkeld welke passen in het verlengde van winter- en bergsport.”

De overname wil Mark Snoeren niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Op 28 oktober is van 18.00 uur tot 22.00 uur een Vrij Ski Avond. Een gezellige avond met muziek op de piste en wat bijzondere lekkernijen van een echte Smoker-BBQ. Het vrij skiën kost op deze avond normaal 17,- euro maar voor deze bijzondere gelegenheid is de prijs 10,- euro incl. een drankje.

Mark Snoeren op de voorgrond bij de Skipiste.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk