‘Sketchcrawl’, wie tekent er mee!

Dit jaar organiseert KunstGein podium voor het eerst hele leuke nieuwe creatieve activiteit namelijk Sketchcrawl. Heerlijk buiten/binnen bezig zijn met je favoriete hobby tekenen.

Maar wat is Sketchcrawl nou eigenlijk? het woord Sketchcrawl is afgeleid van het woord Pubcrawl (kroegentocht). Het is eigenlijk een soort teken-tocht voor liefhebbers en het liefst in de buitenlucht. Je spreekt af op een bepaalde plek, ‘markeert’ een omgeving waarbinnen ieder blijft om te tekenen en je tekent wat je om je heen ziet. Dit kan een grote of meerdere kleinere tekeningen zijn. Basis is vaak pen/potood en eventueel waterverf. Een half uur voor de afsluiting kom je bij elkaar, leg je de sketchbooks bij elkaar en deel ervaringen. Het leuke is natuurlijk dat ieder op eigen wijze dezelfde omgeving tekent en daarin de verschillen te zien.

KunstGein heeft gekozen voor een plek rond de Oude Sluis van Vreeswijk, mits het mooi weer is. Mocht dat niet het geval zijn dan is het alternatief het Stadshuis, denk aan het atrium of de bibliotheek.

Enthousiast geworden, schrijf je in voor 14 juli via het e-mail adres is:
activiteitenkunstgein@gmail.com o.v.v Sketchcrawl, er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Maar neem zelf wat te drinken en schetsboek pen/potlood en waterverf mee.

One thought on “‘Sketchcrawl’, wie tekent er mee!

  1. […] post ‘Sketchcrawl’, wie tekent er mee! appeared first on De Digitale Stad […]

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren