Sketchcrawl met Kunstgein tijdens ‘Dag van de Vaart’

KunstGein neemt zondag 26 maart deel aan de Dag van de Vaart. Er wordt twee keer Sketchcrawl gehouden. Bij de museumwerf in Vreeswijk van 11.00 – 13.00 uur en bij de aanlegsteiger in Jutphaas aan de Herenstraat van 14.00 – 16.00 uur.

Sketchcrawl is lekker samen tekenen in de omgeving. Na afloop leggen we het werk bij elkaar en het leuke is dan dat ieder op eigen wijze tekent en daarin de verschillen te zien. Neem je eigen materiaal mee. Deelname is gratis. Aanmelden kan via activiteitenkunstgein@gmail.com met vermelding van de locatie. Beide kan natuurlijk ook.

In KunstGein Podium, de begane grond van het Stadshuis, wordt dinsdag 4 april van 13.00 – 16.00 uur o.l.v. Monique Willemse een workshop wandcirkel beschilderen gehouden. De kosten voor deelname is € 27,50 p.p. Op donderdag 6 april van 19.30 – 20.15 uur wordt een draagbaar kunstwerkje (hanger) gemaakt o.l.v. Jasmijn Felix. Kosten € 15,- p.p. Voor beide workshops is de Stadspas geldig. Aanmelden kan via inschrijvingenkunstgein@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk