Sketchcrawl in de zomermaanden

We kunnen weer naar buiten, het zonnetje schijnt en met de huidige versoepeling vanwege het Coronavirus is het weer mogelijk om, met niet te veel mensen, te gaan Sketchcrawlen.

Sketchcrawl
Het woord is afgeleid van het woord Pubcrawl (kroegentocht). Het is eigenlijk een soort teken-tocht voor liefhebbers en het liefst in de buitenlucht. Je spreekt af op een bepaalde plek, ‘markeert’ een omgeving waarbinnen ieder blijft om te tekenen en je tekent wat je om je heen ziet. Dit kan een grote of meerdere kleinere tekeningen zijn. Basis is vaak pen/potlood en eventueel waterverf. Een kwartier voor de afsluiting kom je bij elkaar, leg je de schetsboeken bij elkaar en deelt ervaringen.

‘Het leuke is natuurlijk dat ieder op eigen wijze dezelfde omgeving tekent en daarin de verschillen te zien. We hebben voor de zomermaanden mooie locaties gespot in Nieuwegein, tenslotte is het feest in Nieuwegein ter ere van het 50 jarig bestaan’ aldus de organisatie.

Locaties
Wil je meedoen met deze activiteit? Dan vind je hieronder de diverse locaties en data. Het duurt iedere keer van 11.00 uur tot 14.00 uur. Kortom genoeg te zien om lekker creatief bezig zijn met je favoriete hobby tekenen.

Enthousiast geworden, meld je aan voor 28 juni via activiteitenkunstgein@gmail.com o.v.v Sketchcrawl optie 1, 2 ,of 3. Natuurlijk mag je ook voor alle drie inschrijven.

1) 03 juli : Herenstraat (Jutphaas)
2) 24 juli : Rond de Oude Sluis
 in Vreeswijk
3) 14 aug: Natuurkwartier/Park Oudegein

Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Maar neem zelf wat te drinken en een schetsboek, pen/potlood en waterverf mee.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk