‘Sketchcrawl’ in de bieb De tweede verdieping

Gezien de belangstelling voor deze leuke binnen/buiten activiteit, organiseert KunstGein Podium voor de 4e keer ‘Sketchcrawl.’ Dit keer is er gekozen voor Bibliotheek De tweede verdieping op zaterdag 21 maart aanstaande van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er is genoeg te zien in de bieb om lekker aan de slag te gaan met je schetsboek.

Wat is Sketchcrawl?
Het woord is afgeleid van het woord Pubcrawl (kroegentocht). Het is eigenlijk een soort teken-tocht voor liefhebbers en het liefst in de buitenlucht. Je spreekt af op een bepaalde plek, ‘markeert’ een omgeving waarbinnen ieder blijft om te tekenen en je tekent wat je om je heen ziet. Dit kan een grote of meerdere kleinere tekeningen zijn. Basis is vaak pen/potlood en eventueel waterverf. Een half uur voor de afsluiting kom je bij elkaar, leg je de schetsboeken bij elkaar en deel ervaringen.

Het leuke is natuurlijk dat ieder op eigen wijze dezelfde omgeving tekent en daarin de verschillen te zien. Enthousiast geworden,?  Schrijf je dan in voor 16 maart 2020 via het e-mailadres: activiteitenkunstgein@gmail.com o.v.v Sketchcrawl, er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Maar neem zelf een schetsboek pen/potlood en waterverf mee, Stichting Kunstgein zorgt voor de koffie en de thee.

Foto: Richard Venema

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren