Sinterklaascadeautjes voor kinderen minima

Heeft u moeite met rondkomen? Is het voor u daarom ook niet gemakkelijk om Sinterklaascadeautjes voor uw kinderen te kopen? De Speelgoedbank Nieuwegein heeft een leuk aanbod voor u. Als uw zoon of dochter een U-pas* heeft, kunt u op maandag 28 november met deze U-pas maximaal vijf stuks speelgoed gratis uitzoeken.

De Speelgoedbank in buurthuis Kerkveld (Kerkveld 63A) is tijdens deze Sinterklaasactie geopend van 18.30 uur tot 21.30 uur. Op vertoon van de U-pas van uw kind kunt u als ouder leuk speelgoed uitzoeken. U krijgt het voorzien van Sinterklaaspapier als Sinterklaascadeautje mee. Zo kunt u uw kind op 5 december verrassen. U kunt maximaal vijf stuks speelgoed uitkiezen, waarvan één nieuw.

De Speelgoedbank heeft veel speelgoed beschikbaar zowel voor baby’s als grotere kinderen (ongeveer tot en met 12 jaar). Denkt u aan spelletjes, boeken, poppen, auto’s en knutselspullen. Het speelgoed dat beschikbaar is, wordt ingebracht door mensen die het over hebben. Voor deze Sinterklaasactie heeft De MIX Fitness Nieuwegein een oproep gedaan om leden en niet-leden speelgoed in te laten leveren tegen maximaal vier weken gratis sporten. Als u deze actie wilt ondersteunen, kunt u speelgoed inleveren bij De MIX Fitness Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk