Katern

Sinterklaas gaat trouwen

Vandaag ontving de redactie van de Digitale Stad Nieuwegein een kaart met de aankondiging van een voorgenomen huwelijk. De Sinterklaas van Nieuwegein heeft laten weten, ondanks zijn hoge leeftijd, in het huwelijksstoombootje te willen stappen met zijn grote liefde Laura Geerlings.

De Sinterklaas uit Nieuwegein speelt soms, als fractievoorzitter van het CDA, binnen de politiek arena van Nieuwegein als raadslid. Geldt hier ook: ‘Regeren is vooruitzien?’ Het huwelijk vindt plaats op 24 juni 2017, deze datum zetten wij natuurlijk alvast in onze agenda, want dat vraagt Sinterklaas in zijn toegezonden kaartje.

De hele redactie van De Digitale Stad Nieuwegein wil de fractievoorzitter van het CDA in Nieuwegein: Roelof-Jan de Wild, feliciteren met het voorgenomen huwelijk welke plaats zal vinden in de zomer van 2017. Sinterklaas laat weten: ‘Verliefd, verloofd en bijna … getrouwd!’ Maar Sinterklaas, u weet toch wel dat u eerder jarig bent en dat u ons mag verwennen met uw kadootjes? Wij zien weer uit naar 5 december, maar ook naar het geluk van een verliefde oude man die zijn liefde heeft gevonden.

image1

One thought on “Sinterklaas gaat trouwen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren