Sinterklaasactie bij de Speelgoedbank Nieuwegein

Naast de Voedselbank en de Kledingbank kent Nieuwegein ook sinds 2009 de Speelgoedbank. De Speelgoedbank Nieuwegein is een vrijwilligersorganisatie welke gebruikt- en nieuw speelgoed inzamelt en deze gratis uitgeeft aan kinderen tot 10 jaar waarvan de ouders door financiële redenen of een slechte thuissituatie geen speelgoed voor hun kinderen kunnen kopen. Binnenkort houden de vrijwilligers weer een Sinterklaasactie in het pand aan de Vredebestlaan 23 in Jutphaas.

Het gebruikte en nieuwe speelgoed wordt verkregen via particulieren die het bij de Speelgoedbank inleveren. Al het speelgoed wordt eerst door vrijwilligers gecontroleerd op compleetheid en of het werkt. Eventueel worden kleine reparatie verricht. Met de komst van Sinterklaas wordt er weer een Sinterklaasactie opgezet.

Op vrijdag 24 november vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur én op zaterdag 25 november vanaf 09.30 uur tot 12.30 uur kunnen ouders of verzorgers van kinderen tot 10 jaar en die in het bezit zijn van een Stadspas of doorverwijzing van een officiële instantie voor het Sinterklaasfeest gratis speelgoed ophalen.

Heeft u een Stadspas of een doorverwijzing van een officiële instantie? En heeft u kinderen van 0 tot 10  jaar? Kom je dan inschrijven voor de Sinterklaasactie aan de Vredebestlaan 23 in Nieuwegein. Inschrijven kan tijdens de openingstijden. Dat is op maandag van 18.30 uur tot 20.00 uur en vrijdag van 12.30 uur tot 16.00 uur. Laatste inschrijfmogelijkheid is op vrijdagmioddag 17 november van 12.30 uur tot 16.00 uur. Let op: Zonder inschrijving geen toegang op 24 en 25 november.

Kijk voor meer informatie op de website van de Speelgoedbank. Hier staan ook de verdere voorwaarden, de huisregels en hoeveel cadeautjes u per kind mag uitzoeken.

Huisregels:
1. Geen kinderen naar binnen
2. Alleen toegang op vertoon van uw inschrijfformulier
3. Per gezin maximaal 1 persoon naar binnen
4. 20 minuten tijd om speelgoed uit te zoeken
5. Neem uw eigen tas(sen) mee

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk