Simba nog steeds niet terug

Ondanks dat Simba veel buiten is, komt hij altijd iedere avond thuis. Maar sinds 7 november is kater Simba nog steeds niet naar huis gekomen. Hij woont aan de Vosseweide in de wijk Batau Noord.

“Simba is ondanks zijn leeftijd van 15 jaar nog erg speels en is een echte buitenkat. Als het wat kouder wordt komt hij gezellig bij ons zitten kroelen. Sinds Simba weg is, is Sylvester, zijn broer, erg ongelukkig en zit stilletjes te wachten tot zijn broer terug is,” vertelt de eigenaar aan Amivedi Nieuwegein.

Simba is cypers bruin gestreept en onder zijn kin heeft hij een geschoren plekje. Hij heeft een probleem met zijn schildklier waardoor hij erg mager geworden is.

Hebt u Simba zien lopen of woont u in de omgeving van de Vosseweide? Zou u dan in uw schuurtje willen kijken of hij daar misschien opgesloten zit? Weet u meer over deze kat laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674. Want hij wordt erg gemist.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren