Sim only, wijsheid of juist niet?

Het is bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon altijd hetzelfde dilemma, gaan we dit keer voor een abonnement met toestel inclusief, of wordt het een sim only abonnement? Dat een sim only abonnement goedkoper is dan een abonnement met toestel is over het algemeen wel bekend, maar waarom is dit eigenlijk het geval? In deze blog leggen we je precies uit waarom dit het geval is!

Sim only goedkoper
Het aanschaffen van een los toestel met een sim only abonnement is goedkoper dan het aanschaffen van een abonnement met toestel. Dit komt omdat je bij het los kopen van een toestel direct een grote geldtransactie doet. Als je het toestel los koopt betaal je in één keer het toestel af en bevorder je de liquiditeit van het bedrijf waar je het toestel afneemt. Je geeft de aanbieder van het toestel zekerheid van betaling doordat je in één keer dit geldbedrag betaald. Als je iedere maand een stukje van het toestel afbetaald moet een verkoopmaatschappij veel langer wachten voordat ze winst hebben gemaakt op het toestel dan wanneer je dit in een keer betaald. Als ‘beloning’ hiervoor, betaal je dus in verhouding minder als je het toestel in een keer betaald. Dit moet natuurlijk wel binnen je mogelijkheden liggen. De abonnementen met toestel zijn zo enorm populair geworden doordat het in een keer betalen van de toestellen niet binnen iedereen zijn mogelijkheden ligt. Door een abonnement met toestel af te sluiten kun je bijvoorbeeld een toestel gebruiken wat normaal een retailprijs heeft van meer dan duizend euro, voor een bedrag van vijftig euro per maand!

Prijs sim only abonnement
Wat betreft het sim only abonnement dat je in het los gekochte toestel stopt kun je het zo gek maken als je zelf wilt. De sim only abonnementen variëren aan de hand van het aantal belminuten, de grootte van de databundel en de contractduur. Je kunt op deze manier precies bepalen wat je wel en wat je niet nodig hebt. Door de grote variatie wat betreft de inhoud van het abonnement lopen de prijzen van de sim only abonnementen ook sterk uiteen. De goedkoopste sim only abonnement zijn al te krijgen vanaf enkele euro’s per maand terwijl je voor de duurste sim only abonnementen bijvoorbeeld meer dan vijftig euro per jaar kwijt kunt zijn!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!