Shop & Win zomerse prijzen op Cityplaza

De zomervakantie wordt dit jaar anders dan anders. Daarom zijn er op winkelcentrum Cityplaza de Thuisvakantie Weken. Maar hé, zo’n staycation is helemaal niet zo erg als het lijkt. De komende weken geven we je inspiratie en genoeg redenen voor een heerlijke thuisvakantie. Weten waar in Cityplaza je de magische ingrediënten kunt verkrijgen voor dé perfecte thuisvakantie? Wij geven je onze beste tips!

Shop & Win
Nog leuker; tot en met 23 augustus ontvang je bij elke aankoop van € 10,- of meer in de winkel een wincode waarmee je fantastische zomerse prijzen wint. Er is altijd prijs! Let op! De actie begint dinsdag 7 juli.

• Bij elke aankoop vanaf € 10,- ontvang je een gelukskaartje met unieke wincode.
• Draai aan het rad en check direct jouw prijs!
• Haal met de bevestigingsmail jouw prijs op bij de desbetreffende winkel.
• De Thuisvakantie Weken lopen van dinsdag 7 juli t/m zondag 23 augustus.
• Bekijk hier de actievoorwaarden.

Hola señor/señorita
Tijdens de Thuisvakantie Weken doen onze ondernemers er werkelijk álles aan om het vakantiegevoel in Cityplaza te beleven. Bestel jij ‘deux baguettes’ bij de lokale bakker of ‘dos cervezas’ op het terras? Dat wordt een heerlijke zomer in Nederland!

Kom je ook gezellig langs op Cityplaza?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren