Shop de nieuwste accessoire trends in Nieuwegein: van statement oorbellen tot trendy portemonnees

Accessoires zijn een belangrijk onderdeel van elke outfit. Of het nu gaat om een ​​statement ketting, opvallende oorbellen of een stijlvolle tas, de juiste accessoires kunnen een outfit compleet maken en een persoonlijke touch geven. Hieronder bespreken we de nieuwste modetrends voor accessoires in Nederland.

Oorbellen
Een van de belangrijkste trends voor accessoires dit seizoen zijn grote statement oorbellen. Van gouden hoops tot opvallende kleurrijke oorbellen, het is de perfecte manier om je outfit net dat beetje extra te geven. Een andere trend die we veel zien is de fanny pack. Niet alleen praktisch, maar ook super stijlvol. Deze heuptassen zijn er in alle soorten en maten, van leer tot fluweel en van felgekleurd tot subtiel.

Tassen
Tassen zijn een essentieel onderdeel van elke outfit en dit seizoen zijn er veel nieuwe trends op het gebied van tassen. Naast de clutches en schoudertassen met korte hengsels, zien we ook veel heup tassen en rugzakken in de nieuwste collecties. Deze tassen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens super trendy. Een andere trend die we veel zien is de transparante tas. Deze doorzichtige tassen zijn er in verschillende kleuren en maten en zijn perfect om je outfit een edgy en eigentijdse uitstraling te geven. Qua materialen zijn rieten tassen deze lente en zomer ook nog steeds populair. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en zijn perfect voor een zomerse look. Daarnaast zijn er ook veel tassen te zien met opvallende prints en patronen, zoals bloemen, strepen en dierenprints. Als het gaat om kleuren, zijn pasteltinten zeker in de mode, van zachtroze tot babyblauw. Naast pastels blijven witte en zwarte tassen ook onverminderd populair en zijn ze perfect voor een tijdloze en klassieke look. De bucket bag is een andere trend die blijft, en deze tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Portemonnee
Een andere trend die we dit seizoen zien, is de focus op functionele portemonnees. Naast de standaard portemonnee, zijn de dubbele pasjeshouder en de pasjeshouder met muntvak steeds populairder. Deze portemonnees zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol. Er zijn veel verschillende designs en materialen beschikbaar, zoals leer, suède en canvas. Kies een kleur en ontwerp dat bij je past en je zult gegarandeerd indruk maken met je nieuwe portemonnee. In Nieuwegein kun je bijvoorbeeld terecht bij tassenwinkel Duifhuizen en merkwinkel Guess voor een mooie selectie aan trendy portemonnees.

Winkels
In Nieuwegein en omgeving zijn er verschillende winkels waar je terecht kunt voor de nieuwste accessoire trends. Zo heeft de Bijenkorf in Utrecht een groot assortiment aan luxe accessoires, van merken als Ted Baker, Michael Kors en Calvin Klein. In Cityplaza vind je onder andere de winkels Six en Lucardi voor sieraden, terwijl tassenwinkel Duifhuizen en modemerk Guess ook hun assortiment aanbieden in winkelcentrum Cityplaza.

Ook de webshops bieden veel keuze aan de nieuwste accessoire trends. Zo zijn er verschillende online winkels zoals My Jewellery en Zalando, waar je gemakkelijk de laatste trends kunt vinden en bestellen. Kortom, met deze accessoire trends kun je deze zomer zeker uitpakken!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk