Serious Sponsorloop bij MHCN

Zondag 13 december komt MHCN in actie! Samen met PKN Nieuwegein organiseert MHCN de Serious Sponsorloop. De gehele opbrengst van de sponsorloop gaat naar 3FM Serious Request 2015. De DJ’s in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich dit jaar in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van een oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem.

Ook niet-leden van MHCN zijn van harte welkom om mee te lopen. Het evenement begint op 13 december om 13.00 met het inschrijven en een warming-up. Vanaf 13.30 zullen er zoveel mogelijk rondjes om één van de velden van MHCN worden gelopen om de opbrengst natuurlijk zo hoog mogelijk te laten zijn.

Aanmelden kan door vóór 5 december een mail te sturen naar e-mailadres: communicatie@mhcn.nl. Vermeld in de mail je naam en leeftijd. Je ontvangt dan een sponsorkaart en meer informatie over het sponsoren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk