Katern

Senioren viscompetitie van start

De eerste van twaalf wedstrijden van de zomercompetitie senioren van de hengelsportvereniging De Vaart-Poscar is zondag 6 maart van start gegaan. De eerste wedstrijd werd gehouden aan het Schipperspad in het Lekkanaal. Om 08.00 uur in de morgen werd het startsein gegeven.

Perry Spronk moest snel ingrijpen, toen zijn hengel bijna van de steun getrokken werd, het bleek een brutale 6 cm grote grundel te zijn, die meende op die manier zijn aanwezigheid te moeten melden.

De competitieleider van de vereniging, Joop Harmsen, dacht heerlijk in de zon te kunnen zitten, maar acht vissen zorgden ervoor, dat hij daar de kans niet voor kreeg. Teleurstelling voor Jan Stigter, die in de laatste wedstrijd van de wintercompetitie geen aanbeet had gezien, moest ook deze ochtend ervaren, dat hij ook nu weer met lege handen achterbleef. Hij was overigens niet de enige die geen vis kon verschalken.

Om 12.00 uur werd de wedstrijd beëindigd en werd in het Dorpshuis op Fort Vreeswijk de resultaten bekend gemaakt. Met 2290 gram was Joop Harmsen de beste, gevolgd door Hans den Oudsten met 1421 gram. Een bescheiden begin van deze competitie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk