Seb Huisman krijgt afscheidsplechtigheid in Stadion van zijn cluppie

De 11-jarige Seb Huismann uit Nieuwegein, die enkele uren na zijn laatste wens overleed, krijgt woensdag 29 juli een droom plechtigheid in Stadion Galgenwaard. Seb was fan van zijn cluppie FC Utrecht en overleed aan een ernstige stofwisselingsziekte.

Vrijdag 24 juli bezocht Seb nog Stadion Galgenwaard samen met vrienden en zijn ouders het stadion van zijn cluppie FC Utrecht, omdat dit zijn laatste wens was. Samen met de Stichting WensAmbulance was dit gerealiseerd.

Het ziekbed van Seb was kort en intens. ‘Seb is geboren met een stofwisselingsziekte. Die komt er vaak pas in de tienerjaren als een bom uit. Het begon met epilepsie en die was niet te behandelen. Er is geen medicatie voor’, vertelt zijn moeder Miranda Pepplinkhuizen.

Zijn ouders: ‘Het is zo fijn om te zien dat er zo veel medeleven is na het overlijden van Seb Huismann. Gezien de verwachte drukte en de corona, is besloten dat de uitvaartplechtigheid in besloten kring plaatsvindt.’

Als je afscheid wil nemen van Seb kan dat op woensdag 29 juli van 17.00 uur tot 20.00 uur in Stadion Galgenwaard aan het Herculesplein 241 te Utrecht. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de hoofdingang van het stadion.

Indien je hoest, niest, koorts hebt of verkouden bent, verzoeken de ouders je vriendelijk om niet te komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren