Katern

Nieuwegeiner Sean Klaiber tekent bij

Het zijn opmerkelijke tijden rond Galgenwaard. Allereerst het goede bericht dat het stadion voor de thuiswedstrijd tegen VVV ‘veilig is verklaard’. Er  kan dus gevoetbald worden met publiek, en daar zal het zondagmiddag niet aan ontbreken. FC Utrecht heeft immers de afgelopen week volop ambitie aan de dag gelegd om dit seizoen tot de hoogvliegers te gaan behoren.

Daar was allereerst het bericht over de contractverlengingen van Gyrano Kerk, Nieuwegeiner Sean Klaiber en aanvoerder Willem Jansen. Laatstgenoemde gaat zijn voetballoopbaan nu vrijwel zeker afsluiten in Galgenwaard. ,,Ik wil onderdeel zijn van de club die momenteel superambitieus is,’’ aldus motiveerde de captain zijn keuze om bij te tekenen.

Meest opmerkelijke nieuws betreft natuurlijk de terugkeer van Bart Ramselaar (23) naar zijn oude club. Na een mislukt avontuur bij PSV besloot de drievoudige internationaal de Eindhovense club de rug toe te keren om daarmee weer aan voetbal op het hoogste eredivisieniveau toe te komen. Bij PSV was hij meestal van de partij in het tweede team, omdat trainer Mark van Bommel geen meerwaarde zag in de geboren Amersfoorter. PSV heeft wel een belangrijk deel van de mogelijke doorkooptransfer bedongen,  mocht Ramselaar op termijn weer uit Galgenwaard vertrekken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk