Katern

Scootmobiel Club Nieuwegein start het seizoen weer op

Nog even en dan hoopt de Scootmobiel Club Nieuwegein (SMC) weer van start te gaan met het nieuwe seizoen. Dit alles is wel afhankelijk van de maatregelen van het RIVM omtrent het Corionavirus. Maar, als alles loopt zoals verwacht dan is de eerste tocht gepland op woensdagmiddag 28 april aanstaande. Vertrek is wederom om 12.50 uur bij het oude La Caza aan de Hoornseschans in de wijk Fokkesteeg. Waar de rit naar toe gaat is nog niet bekend maar het beloofd een gezellige tocht te worden. Het seizoen loopt tot eind oktober.

Bent u nieuw? Meld u dan eerst even aan via het e-mailadres: smc.nieuwegein@gmail.com. Wilt u liever telefonisch contact, dan kan dat via Henk Boer: 030-6061550 (bellen graag tussen 18.00 uur en 21.30 uur).

Heb je een scootmobiel en wil je met gelijkgestemden lekker een toertochtje maken in de omgeving van Nieuwegein? Dat is nu mogelijk. Enthousiaste scootmobielbezitters hebben al een tijdje een ScootMobielClub opgericht, in samenwerking met MOvactor en Sport ID. Iedereen kan zich aanmelden, mits in bezit van een scootmobiel of bijvoorbeeld een Canta.

Scootmobiel Club Nieuwegein trekt er iedere laatste woensdagmiddag van de maand op uit voor een mooie tocht in de omgeving. Woensdag 24 april vindt de eerste tocht plaats. Per rit wordt er ongeveer twintig kilometer gereden. Voor de veiligheid bij het oversteken en andere praktische zaken rijden er enkele vrijwilligers op de fiets mee. Onderweg is er een stop voor een drankje. Dat is voor eigen rekening terwijl deelname gratis is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren