Schtijf je in voor Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren, het initiatief om op 30 maart inwoners uit Nieuwegein bij elkaar op visite te laten gaan voor een spontane ontmoeting is nog op zoek naar woonkamers en artiesten uit Nieuwegein. Inschrijven met woonkamer of als artiest kan nog tot 24 februari 2014.

De organisatie, Kultlab, spreekt van een geslaagde wervingsfase maar hoopt zeker nog enkele aanmeldingen te mogen ontvangen in de laatste week. “Om de ideale looproutes te creëren hebben we nog meer woonkamers nodig ” aldus organisator Sijmen Stronks. De organisatie roept iedereen die het leuk lijkt om voor een dag zijn/haar woonkamer om te toveren tot incidenteel poppodium zich aan te melden via de website.

Gluren bij de Buren wordt dit jaar alweer voor de derde keer georganiseerd in Nieuwegein. Het huiskamerfestival vindt, verspreid over alle wijken van Nieuwegein, in de middag van zondag 30 maart plaats. Op deze dag kunnen Nieuwegeinse inwoners verschillende optredens van Nieuwegeinse amateur kunstenaars bijwonen in de woonkamers van straat-, wijk- of stadsgenoten. Hierbij dient het vloerkleed als podium en de bank als tribune. Begin maart wordt het definitieve programma van de derde editie van Gluren bij de Buren bekend gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk