Schrijf mee aan de lokale CDA-thematafels

Over een klein jaar vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Het CDA Nieuwegein wil op een nieuwe manier zijn verkiezingsprogramma voor de periode 2018-2022 schrijven. Het CDA nodigt iedereen die input wil geven voor het verkiezingsprogramma uit om zijn of haar inbreng te leveren, met als gezamenlijk doel dat Nieuwegein een nog betere en fijne stad wordt voor onze inwoners om in te wonen en te werken.

Gerben Horst, voorzitter programmacommissie: “We kiezen er voor om dit zoveel mogelijk samen met anderen te doen. Dat wil zeggen niet alleen met input van onze leden, maar ook met de inbreng van professionals uit de stad en mensen waar de fractie de afgelopen periode contact mee heeft gehad. Dit gaan we doen in de vorm van CDA-thematafels.”

Tijdens twee bijeenkomsten op 16 mei a.s. vanaf 19.00 uur in het Geinlicht en 20 mei a.s. vanaf 09.00 uur in Fort Vreeswijk gaan we met alle aanwezigen aan de slag en verzamelen we lokale speerpunten bij de verschillende thema’s. De thema’s zijn:

  • Sterke en veilige samenleving
  • Eerlijke Economie
  • Zorg voor elkaar
  • Familie en gezin
  • Wonen en groen

“Wij gaan er van uit dat we vanuit een gezamenlijke deskundigheid tot een veel beter en gedragen verkiezingsprogramma kunnen komen, dan wanneer wij als programmacommissie een door ons geschreven verkiezingsprogramma opleveren”, aldus Horst.

De programmacommissie zal de uitkomsten van deze 2 bijeenkomsten aan alle deelnemers terugkoppelen en informeren over de wijze waarop het CDA deze input verwerkt in het verkiezingsprogramma. Voor meer informatie en aanmelden (verplicht voor 12 mei a.s.), mail: cdanieuwegein@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren