Katern

Schrijf je in voor Streetball Masters Nieuwegein!

SportID organiseert op zaterdag 5 januari een voorronde van Streetball Masters Tour, de 3×3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond.

Mannen en vrouwen, jong en oud, valide en invalide kunnen deelnemen aan Streetball Masters Nieuwegein in de volgende categorieën: MIXU10/13, U15, U18, U23, 23+ en Elite en streetball on wheels. Tijdens dit toernooi kan er ook deelgenomen worden aan de Shooting Challenge. In alle categorieën wordt natuurlijk gestreden om de eer van Nieuwegein en een plaats in de finale, maar zijn ook mooie prijzen te verdienen. Een team bestaat uit 3 of 4 spelers en de inschrijfkosten zijn € 40,- per team. Iedere deelnemer krijgt een Streetball Masters T-shirt als aandenken.

Streetball Masters Nieuwegein begint om 11.00 uur in de sporthal van Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Het is een toffe dag met veel basketball en een super goede DJ. Kijk voor meer informatie en inschrijven op deze website.

Naast het 3 tegen 3 basketball toernooi is er die dag meer te doen. Omdat wij graag willen uitdragen dat sporten voor iedereen is. Naast het basketbal toernooi is er daarom nog een leuk speciallympics event.

Het speciallympics event is een middag waar gezamenlijk bewegen en plezier maken centraal staan, voor degene die het lastig vinden om aan te haken bij de reguliere sport- en beweegactiviteiten. Jong tot oud is van harte welkom. Van 13.00 tot 15.30 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan rolstoelbasketbal, zelfverdediging, tafeltennis en verschillende spelletjes. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om bij het evenement van het 3×3 basketbal in de sporthal ernaast te gaan kijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren