Schrijf een wenskaart tijdens vaccinatie tegen Corona in Nieuwegein

De donkere dagen voor kerst breken aan en we zijn op weg naar een nieuw jaar. Het tempo gaat op onze vaccinatielocaties flink omhoog. Vanaf volgende week gaan we 10.000 vaccinaties per dag zetten. Vaccinatielocaties Nieuwegein en Jaarbeurs Utrecht krijgen ruimere openingstijden en er wordt een nieuwe vaccinatielocatie in Amersfoort heropend.

Schrijf een wens voor een ander
Het is geen makkelijke tijd. Dat ervaren we allemaal. Fijn om aan het einde van het jaar iets meer naar elkaar om te kijken. GGDrU heeft wenskaarten gemaakt. Komt u voor een vaccinatie op de locaties Utrecht, Nieuwegein of Veenendaal? Dan krijgt u de gelegenheid om een kaart te schrijven en in de wensboom te hangen. De kaarten worden voor kerst in zorginstellingen in de regio Utrecht uitgedeeld.

Tijdelijke heropening Rijtuigenloods Amersfoort
Vanaf maandag 13 december is het weer mogelijk om een vaccinatie te halen in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Deze is tijdelijk van maandag tot en met zondag tussen 9.00 en 17.00 uur geopend. De locatie is met en zonder afspraak te bezoeken als u een eerste of tweede coronavaccinatie wilt. Wilt u een boosterprik en is uw geboortejaar aan de beurt? Dan is een afspraak maken noodzakelijk.

Boosterprikken voor huisartsen en hun medewerkers
Dit weekend start GGD regio Utrecht met het prikken van huisartsen en hun personeel. Zo zorgen we ervoor dat deze groep extra beschermd is en hun patiëntenzorg door kan gaan. Klik hier om het nieuwsbericht te lezen hierover.

Amersfoort, Meander Medisch Centrum
We willen u erop attenderen dat ook bij Meander Medisch Centrum in Amersfoort het noodzakelijk is om een afspraak te maken voor de boostervaccinatie. Alleen voor de eerste vaccinatie is vrije inloop mogelijk.

Utrecht & Nieuwegein
Vanaf maandag 13 december zijn de vaccinatielocaties Jaarbeurs (Utrecht) en Nieuwegein langer geopend. U kunt hier dagelijks uw vaccinatie halen tussen 8.00 – 22.00 uur.

Lopik
Vrijdag 17 december is vaccinatielocatie Lopik gesloten. Op vrijdag 24 december is het weer mogelijk om hier uw vaccinatie te halen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk