Katern

Schoonspringers Aquarijn eindigen op vierde plaats in verenigingsklassement

Op zaterdag 26 mei was de laatste breedtesport schoonspringen van dit seizoen voor de schoonspringers van zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein. Aquarijn nam deel met negen springers en was tevens de organisator van deze wedstrijd in het nieuwe Amerenabad in Amersfoort.

In de E-groep (9 jaar en jonger) was er verrassend goud voor de 8-jarige Roos de Boer. Brons was er voor Jinte. Sietze Houwer werd 9de en Melissa Rijsberman wist 10de te worden. Voor Ike IJmker was er een 11de plaats en Timotheus Mieth maakte zijn debuut met een 15de plaats.

In de D-groep (10/11 jarigen) was er voor de eerste keer goud voor Samuel Quist. Lorine van Leeuwen werd keurig 5de.

In de A-groep (16/17/18 jarigen) maakte Metin Ardic zijn debuut. Hij wist de bronzen medaille te behalen. Een goede prestatie.

Na vijf wedstrijden was er een zilveren medaille in het totaalklassement voor Jinte in de E-groep en voor Samuel Quist in de D-groep. Suzanne Klooster wist, ondanks haar afwezigheid vandaag, de gouden medaille te behalen in de A-groep.

In het verenigingsklassement was er een 4de plaats voor Aquarijn. Dit jaar was de winnaar PSV uit Eindhoven, gevolgd door WVZ uit Zoetermeer en MSV Zeemacht uit Den Helder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren