Katern

Schoonspringclinic door Olympische finalisten Inge en Celine voor Aquarijn

Bij de startwedstrijd schoonspringen op 2 oktober, georganiseerd door de KNZB in Eindhoven, was Aquarijn schoonspringen de winnaar en zo kwam het dat er een grote groep kinderen op maandag 18 oktober was afgereisd naar Eindhoven voor de clinic. Deze clinic werd gegeven door Inge Janssen en Celine van Duijn, beiden Olympisch finalist bij de OS van Tokyo 2020.

Twaalf kinderen namen deel aan de clinic, die begon bij de droge planken. Dit zijn planken die niet in het zwembad liggen, maar gewoon op het droge, met matten erbij. Alleen in Eindhoven zijn deze droge planken te vinden. Dus dat was bijzonder voor de springers om mee te maken. Daarna was het tijd voor een uur in het water. De kinderen hebben genoten en natuurlijk handtekeningen verzameld van de beide beroemde schoonspringsters.

Begin november reizen 7 schoonspringers van Aquarijn uit Nieuwegein af naar het Duitse Aken om deel te gaan nemen aan een internationaal toernooi. Het eerste in ruim 1,5 jaar voor clubs! Deze springers hadden de mogelijkheid om deze dag mee te trainen met teamNL.
Het was een mooie dag voor de schoonspringers van Aquarijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk