Schoonmaak trambaan in Nieuwegein

In de nacht van maandag 12 november aanstaande voert Regiotram Utrecht in Nieuwegein ’s nachts schoonmaakwerkzaamheden uit aan het spoor van de trambaan. Het gaat hierbij om het gedeelte van de trambaan tussen Zegelstede en de remise in Nieuwegein.

Bladeren op dit gedeelte van de trambaan worden door de onderhoudsploeg van Strukton Rail verwijderd. Dit is nodig om slijtage aan de wielen van de trams te voorkomen en daarmee onnodige geluidsoverlast van passerende trams voor de directe omgeving.

HINDER
De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 01.45-04.30 uur. De reden waarom er ’s nachts gewerk wordt is dat het openbaar vervoer dan niet gehinderd wordt. Hoewel Regiotram Utrecht hinder en overlast voor de directe omgeving zo beperkt mogelijk proberen te houden, valt er niet aan te ontkomen dat zij tijdens dit werk gebruik maken van machines die in de nacht hoorbaar kunnen zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren