Scholieren in Nieuwegein halen gemiddeld een 6,540

Middelbare scholieren in Nieuwegein halen gemiddeld een 6,540. Dat blijkt uit onderzoek van online winkelcentrum beslist.nl. Hierbij is gekeken naar de gemiddelde cijferlijsten over een periode van vijf jaar. Voor het eindexamen halen scholieren in Nieuwegein gemiddeld een 6,455.

Hoogste cijfers in Vianen, Utrechtse Heuvelrug en Zeist
Gemiddeld halen scholieren in Utrecht een 6,553 op de eindlijst. Voor het eindexamen haalden Utrechtse scholieren gemiddeld een 6,486.

De hoogste cijfers in Utrecht werden gehaald in Vianen. Hier haalden scholieren gemiddeld een 6,759. Hiermee staat Vianen derde in de landelijke top vijf van gemeenten met hoogste cijfers. In de Utrechtse Heuvelrug lag het gemiddelde cijfer iets lager: 6,657. In Zeist was het gemiddelde cijfer 6,657.

Laagste cijfers in Bunschoten, Wijk bij Duurstede en Rhenen
In de gemeente Bunschoten haalden scholieren de afgelopen vijf jaar de laagste cijfers (6,439). Bunschoten wordt gevolgd door Wijk bij Duurstede, waar het gemiddelde 6,495 is. In Rhenen halen scholieren gemiddeld een 6,5 op de eindlijst.

Schoolagenda’s vooral populair in de brugklas
Ook is gekeken naar de populariteit van de schoolagenda. Voor veel brugklassers vervult de schoolagenda een belangrijke rol in het eerste jaar op de middelbare school. Na de brugklas wordt de papieren agenda echter snel ingeruild voor een digitale variant op een smartphone of laptop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren