Scholen zetten jarige directeur in het zonnetje

Een dag voor zijn 65e verjaardag verrasten de scholen van directeur Bé Scholtmeijer hem met een feestelijke middag. Zonder dat ‘meester Bé’ het in de gaten had, was er van alles voor hem georganiseerd. Zo stonden onverwacht alle leerlingen van daltonschool UniQ en De Zuiderkroon hem toe te zingen op het schoolplein. Nadat hij door de erehaag van zingende kinderen gelopen was en iedereen persoonlijk had begroet, mocht hij tot zijn verrassing plaats nemen op een tweepersoons fiets. Daarop werd hij naar UniQ gebracht, gevolgd door een lange stoet leerlingen.

Op UniQ hadden de leerlingen een feestelijk programma bedacht met liedjes, toneelstukjes, tekeningen en cadeautjes. Als klap op de vuurpijl kreeg de jarige een prachtige fotocollage van alle dieren die hij als hobbyboer een goed tehuis biedt.

Dat Bé nu 65 wordt, wil overigens niet zeggen dat hij van plan is met pensioen te gaan. ‘Ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier en energie. Ik geniet van de kinderen en de dynamiek op de scholen. Volgend schooljaar ben ik daarom in ieder geval nog directeur van UniQ en De Zuiderkroon’ aldus Bé. En daar kunnen de leerlingen, personeelsleden en ouders alleen maar heel blij om zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk