Schilderlessen door Iris Creutzburg in het Kunstenaars Atelier Nieuwegein

Op dinsdag middag van 13.30 uur tot 16.00 uur, geeft de Nieuwegeinse kunstenares Iris Creutzburg schilderlessen in haar eigen atelier(KAN) aan de Kerkstraat 40 in Nieuwegein met acrylverf e.a. De eerste les is gratis ter kennismaking.

Iris begeleidt jou bij het vinden van de juiste kleuren en perspectief voor het maken van jouw schilderij. Zij leert jou bijvoorbeeld ook hoe je kleuren moet mengen om weer alle andere kleuren te kunnen maken. Verder adviseert ze jou om goede kwaliteit verf en canvasdoeken te kopen, anders raak je teleurgesteld in het resultaat van jouw kunstwerk. Diegene die al gevorderd is in het tekenen en schilderen begeleidt ze tot het verder perfectioneren van het schilderij.

Iedereen heeft zelf de keuze van het maken van portret, landschap of abstract. Je mag een eigen foto gebruiken of een die je op internet vindt. Ben je enthousiast en ben je op zoek naar goede begeleiding, dan is de Nieuwegeinse kunstenares bereikbaar op: 030-6052121.

Iris heeft haar opleiding gevolgd op Artibus, Academie voor Esthetische Vorming te Utrecht en geeft al meer dan 40 jaar les aan beginners en gevorderden. Je kunt haar werk bewonderen op haar website onder het knopje schilderijen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk