Schennispleger laat kinderen schrikken op de Olsterverste

Schennispleger laat kinderen schrikken op de Olsterverste

Dinsdagmiddag 13 november lopen drie kinderen door een steeg bij de Olsterveste in Nieuwegein. Het gaat om een jongen en meisje van 7 jaar en een meisje van 5. In de steeg worden ze aangesproken door een man. De kinderen zien dat hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek heeft. Dan doet de man hen een onzedelijk voorstel. De kinderen zeggen nee en rennen weg. Een week eerder was het raak in de wijk Doorslag. Hier werd een 7-jarig onzedelijk bejegend. Of het gaat om dezelfde persoon is op onze redactie nier bekend.

GETUIGE
Eenmaal thuis vertellen de kinderen wat er is gebeurd, waarop hun ouders de politie bellen. Als die arriveert is de man nergens meer te bekennen. Het blijkt dat een getuige hem heeft zien lopen. Hij is de steeg uitgelopen aan de kant van de Banterveste. De omschrijving van de getuige komt geheel overeen met de beschrijving die de kinderen van de man hebben gegeven.

BEWAKINGSBEELD
De man is ook op bewakingsbeelden te zien. Die laat de politie voorlopig nog niet zien. De politie hoopt dat de man zichzelf herkent in dit verhaal en dat hij zich meldt. Mocht dat niet gebeuren, dan worden de beelden getoond.

SIGNALEMENT
Verdachte
– lichtgetinte huidskleur
– 35 jaar
– donker, kort haar
– baardje
– zwarte jas
– overhemd/trui, horizontale witte strepen
– zwarte broek
– zwarte schoenen

Wat opvalt aan de man is dat hij sleept met zijn rechterbeen.

TIPS?
Weet u om wie het gaat, bel meteen de tiplijn: 0800 – 6070 en als u liever anoniem blijft, bijvoorbeeld omdat u de verdachte persoonlijk kent, bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren