Schaatsen op Cityplaza

Vanaf 8 december is het zover! Cityplaza heeft dan een unieke ijsbaan. In de periode van 8 december tot en met 6 januari kan er volop geschaatst worden op circa 450 m² écht ijs!

Feestelijke opening
Zaterdag 8 december om 10:00 uur zal de ijsbaan officieel worden geopend door wethouder John van Engelen. Stichting Breaksquad laat weer een gave demonstratie zien. Zondag 9 december kun je bouwen met Buurman&Buurman.

IJspret
De ijsbaan ligt op de Markt en wordt prachtig aangekleed met gezellige sfeerverlichting. De toegangsprijs voor de ijsbaan is €6,50 inclusief schaatshuur. Het dragen van handschoenen is op de ijsbaan verplicht. Heb je eigen schaatsen? Prima! Noren zijn niet toegestaan. Natuurlijk kun je vanaf de zijlijn ook lekker genieten van de schaatsende bezoekers. Maar hoe leuk is het om zelf de ijzers onder te binden? Uiteraard zijn er ook allerlei activiteiten en is er sfeervol entertainment!

Discoschaatsen met DJ Dio
Op de vrijdagavonden van 18:30 tot 21:00 uur kun je discoschaatsen op de beats van DJ Dio! Tussen 18:30 en 21:00 uur laat hij zich van zijn beste kant horen.

Openingstijden ijsbaan
De ijsbaan is van 8 december tot en met 6 januari geopend. Dagelijks (op een paar afwijkende tijden na) kun je schaatsen van 12:00-19:00 uur. Op de vrijdagen van 12:00 tot 21:00 uur. Kijk hieronder voor het complete overzicht van de schaatsbaanopeningstijden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk