Schaatsen bij de Museumwerf tijdens ‘Vreeswijk bij Kaarslicht’

Museumwerf Vreeswijk doet dit jaar weer mee aan Kaarslicht in Vreeswijk. Op woensdag 13 december is de Museumwerf gehuld in kaarslicht als Vreeswijk zo, met het traditionele lichtjesfeest de donkere dagen in december verlicht.

Op en rond de Museumwerf zijn de schepen mooi verlicht en is het gezellige Theehuys open en gevuld met mooie muziek, onder andere door optredens van de unieke Trekzakacademie. Klassieke bestelling: apfelstrudel met warme chocolademelk of glühwein.

Schaatsbaan
Om echt in winterse sferen te komen is een schaatsbaantje ingericht waar jong en oud welkom zijn om de ijzers onder te binden. Het schaatsbaantje en het Theehuys zijn al ’s middags open zodat ook de jongste bezoekers de vrije woensdagmiddag kunnen oefenen met schaatsen. De baan is open van 13.00 tot 22.00 uur.

De entree voor de Museumwerf is gratis tijdens Kaarslicht in Vreeswijk. Voor de schaatshuur wordt een bijdrage gevraagd van € 3,00. Inbegrepen is een kop lekkere warme chocolademelk in het Theehuys of in de kraam naast de baan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren