Katern

Saturday Nightfever in Big Daddy’s

Zaterdag 27 november 2004 is Big Daddy’s Roadhouse in Nieuwegein voor heel even Discotheek “ 2001 Odessey “ tijdens de eerste Saturday Night Fever, georganiseerd door 2 Go Events. Tijdens deze avond hoor en zie je alleen het beste uit de jaren zeventig en tachtig, de tijd toen geluk nog heel gewoon was. Terug in de tijd met Tony en Stephanie, DJ Monty en nog vele anderen, de tijd van wijde pijpen en brede revers en de tijd van zien en gezien worden op de dansvloer!

De avond wordt aan elkaar gedraaid door niemand minder dan DJ Ed van Katwijk. Ed was jarenlang de vaste huis DJ van de beroemde Rotterdamse disotheek Bristol en weet precies wat er leefde en speelde in die tijd. Hij neemt je mee terug in de tijd met hits van de Beegees, KC & The Sunshine band, The Trampps en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren