Katern

Sandra Stoffels wint GPS-kunstwerk wandelen

Begin deze maand heeft de gemeente Nieuwegein een prijsvraag uitgezet wie het mooiste GPS-kunstwerk kan maken. In plaats van jezelf uit te dagen steeds sneller of verder te lopen, draait het bij GPS-kunstwerkwandelen om creativiteit. Al wandelend maak je een kunstwerk dat wordt vastgelegd door je gps-signaal. Het uitstippelen van een creatief figuur voor je hardloopronde werkt motiverend. Je bent eerder geneigd een langere afstand af te leggen en door op een andere manier met je route bezig te zijn, vliegen de kilometers voorbij. Veel inwoners uit Nieuwegein deden mee!

De gemeente Nieuwegein laat onze redactie weten: ‘Wat zijn jullie creatief bezig geweest! We hebben veel mooie kunstwerken voorbij zien komen. Helaas kan er maar één iemand de winnaar zijn… en dat is Sandra Stoffels geworden uit Nieuwegein.’

Sandra heeft samen met haar dochter onderstaand kunstwerk gemaakt en noemt het ‘Superdog met Cape’. Hoe creatief! Vandaag vieren we de Europese Dag van het Ambachtelijke IJs. Daarom ontvangt de Nieuwegeinse een cadeaubon van een lokale ijssalon in Nieuwegein. Na een zware fietstocht of wandeling kan je met jouw dochter een lekker ijsje halen. Neem contact met de gemeente Nieuwegein op via redactie@nieuwegein.nl om jouw prijs in ontvangst te nemen.

De wandelroute van Sandra Stoffels

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk