Samenwerking PLUS van Loon en JSV in Grote Clubactie

PLUS van Loon aan de Nedereindseweg in Jutphaas/Wijkersloot en JSV hebben elkaar gevonden in een samenwerking. Niet voor het eerst, want al eerder bracht PLUS van Loon in samenwerking met JSV een ‘plaatsjesalbum’ uit van de JSV-teams. Dit keer behelst de samenwerking de Grote Clubactie waarmee clubs door de verkoop van loten geld kunnen verdienen. Ondernemer Christ van Loon draagt JSV en sport in het algemeen een warm hart toe en nam liefst 2.000 loten af van JSV die hij gaat verspreiden onder klanten van zijn supermarkt. ‘Ik draag de club een warm hart toe en help ze op deze manier een handje’, aldus Christ van Loon. Ook JSV is blij met de samenwerking. Voorzitter Ton van Kippersluis van JSV: ‘Natuurlijk zijn wij hartstikke blij met Plus van Loon. Christ is altijd bereid om met ons mee te denken. Dit is daar ook weer een mooi voorbeeld van.’

Op zaterdag 7 november krijgt u bij PLUS van Loon, bij een besteding van € 15,00 of meer, een gratis lot van de Grote Clubactie ter waarde van € 3,00.

De Grote Clubactie kent vele, prachtige prijzen. De hoofdprijs bedraagt € 100.000,-, maar er zijn ook talloze andere prijzen variërend van een auto of reischeques tot een trolley vol Masita sportspullen. Reden genoeg om uw boodschappen te doen bij Plus Van Loon. Loten voor de Grote Clubactie mogen worden verkocht tot 19 december a.s. Niet veel later worden de winnende nummers bekendgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk