Samenwerking BiZZp en Samen voor Nieuwegein

BiZZp, de vereniging voor zelfstandige ondernemers, is een verbintenis aangegaan met de Stichting Samen voor Nieuwegein. Maatschappelijk geëngageerd ondernemen wordt steeds belangrijker. Op veel meer fronten is het min of meer noodzakelijk om maatschappelijke organisaties en betrokken ondernemers en bedrijven samen te brengen. De stichting Samen voor Nieuwegein doet dit op een aantal manieren, een van de meeste bekende is De Beursvloer van Nieuwegein. Ook in 2011 staat dit evenement weer geprogrammeerd op donderdag 27 oktober.

De zelfstandige ondernemers verenigd in BiZZp – het platform voor zelfstandige professionals die wonen en of werken in Nieuwegein – onderschrijven volledig het belang van het initiatief van maatschappelijk betrokken ondernemen. Een aantal leden van BiZZp is vorig jaar nauw betrokken geweest bij de Beursvloer. Onder andere door de organisatie te ondersteunen; producten en diensten aan te bieden of om namens een maatschappelijke organisatie op te treden.

BiZZp wil door deze nieuwe verbintenis haar plaats in de lokale samenleving nadrukkelijk invulling geven. Ook wil men graag op deze wijze de individuele leden van de vereniging onder de aandacht van de Nieuwegeinse maatschappelijke organisaties en het Nieuwegeinse bedrijfsleven brengen. Zaken doen met lokale zelfstandige professionals is ook een symbool van groen en betrokken ondernemen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk