SamenLoop voor Hoop Nieuwegein zoekt vrijwilligers en wandelaars

Op 1 en 2 juni 2019 wordt de SamenLoop voor Hoop georganiseerd in Nieuwegein. Er wordt 24 uur gewandeld door meerdere teams om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. We staan stil bij kanker én vieren het leven in onze verschillende ceremonies. Samen zetten we ons in voor de strijd tegen kanker! Help jij mee?

Vrijwilliger bij de SamenLoop
Als vrijwilliger kun je jouw talenten inzetten om de SamenLoop voor Hoop in Nieuwegein tot een succes te maken. Je zorgt er samen met andere commissieleden voor dat alles goed wordt voorbereid en uiteindelijk zorgen we met zijn allen voor een bijzonder weekend. Iedereen heeft een rol binnen een commissie, zoals teamwerving, ceremonies, logistiek of marketing en communicatie. Is de voorbereiding van zo’n evenement niet helemaal jouw ding maar wil je wel graag meehelpen? We hebben ook een hoop vrijwilligers nodig die zich op 1 en 2 juni 2019 willen inzetten!

Meelopen in een team
Om geld in te zamelen voor het KWF zoekt de organisatie ook wandelaars die in een team 24 uur willen meedoen met de wandel-estafette. Elk team kan een actiepagina aanmaken op de website en op hun eigen manier geld verzamelen om te doneren!

Aanmelden
Wil je vrijwilliger worden of help je liever mee door met een team mee te wandelen? Kijk voor meer informatie en het aanmelden op de website van SamenLoop voor Hoop of neem contact op via: nieuwegein@samenloopvoorhoop.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk